Past de training Creatief Denken In De Praktijk bij jou?

Geïnteresseerd in de training Creatief Denken in de Praktijk? Vul de vragen in en ontdek of jij nog creatiever kunt leren denken én in staat bent om jouw ideeën in de praktijk te brengen.

Doe de test

0%

Ik bedenk creatieve oplossingen…

Voor mijn werk is het belangrijk dat ik creatieve oplossingen bedenk.

Ik ken meerdere manieren om tot creatieve oplossingen te komen.

Ik weet hoe ik anderen enthousiast kan maken voor mijn creatieve oplossingen.

Als ik een creatieve oplossing bedenk die niet voor de hand liggend is, weet ik hoe ik deze kan vertalen naar de praktijk.

Creatief denken in de praktijk
Jij hebt zeker nog wat te leren
Jij hebt zeker nog wat te leren op het gebied van creatief denken. In de training Creatief Denken in de Praktijk maak je kennis met verschillende creativiteitstechnieken en leer je hoe je nieuwe ideeën verder uitwerkt en in je organisatie brengt.

Download de brochure hieronder of bekijk de training en meld je aan.
Jij kunt het al aardig, maar het kan beter
Jij kunt al aardig creatief denken, maar er is nog ruimte om jouw vaardigheden verder te verbeteren. In de training Creatief Denken in de Praktijk maak je kennis met verschillende creativiteitstechnieken en leer je hoe je nieuwe ideeën verder uitwerkt en in je organisatie brengt.

Download de brochure hieronder of bekijk de training en meld je aan.
Jij bent een pro in creatief denken!
Jij bent erg goed in Creatief Denken en je weet hoe je je nieuwe ideeën verder uitwerkt en in je organisatie brengt. Zo te horen heb jij de training Creatief Denken in de Praktijk niet direct nodig, maar je bent natuurlijk van harte welkom als je nog creatiever wilt worden.

Wil je een andere training volgen? Bekijk ons overzicht.

Direct aan de slag?

Vul je e-mailadres in en download direct de brochure van de training.

    Lindenhaeghe gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt, kun je door Lindenhaeghe benaderd worden. Meer informatie lees je in onze voorwaarden. Afmelden kan in elke mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.