Past de training van Werken zonder Stress bij jou?

Geïnteresseerd in de training Werken zonder Stress ? Vul de vragen in en ontdek of jij beter kunt worden in het herkennen van en omgaan met stress.

Doe de test

0%

Ik ervaar stress op mijn werk en/of thuis.

Ik herken stress op tijd en onderneem dan actie.

Ik trek me niet alles aan, kan makkelijk dingen van me afzetten.

Als ik stress ervaar, kan ik rekenen op de steun van mijn collega’s en leidinggevende.

Als ik op mijn werk stress ervaar, heb ik daar thuis last van.

Werken zonder stress
Jij hebt zeker nog wat te leren
Jij ervaart regelmatig stress en weet niet goed hoe je daar mee om kunt gaan. Dan is de training Van Stress naar Succes echt iets voor jou! Daarin krijg je inzicht in wat bij jou stress oplevert, leer je de signalen herkennen en ontwikkel je de vaardigheden om stress te verlagen en een gezonde (werk-) omgeving te creëren voor jezelf en anderen.

Download de brochure hieronder of bekijk de training en meld je aan.
Jij kunt het al aardig, maar het kan beter
Jij ervaart wel eens stress, maar kunt er al aardig mee omgaan. Toch is er ruimte voor verbetering. In de training Van Stress naar Succes krijg je inzicht in wat bij jou stress oplevert, leer je de signalen herkennen en ontwikkel je de vaardigheden om stress te verlagen en een gezonde (werk-) omgeving te creëren voor jezelf en anderen.

Download de brochure hieronder of bekijk de training en meld je aan.
Jij bent al een pro!
Wauw! Jij hebt weinig stress en als je al stress ervaart, kun je daar prima mee omgaan. De training Van Stress naar Succes heb jij dan ook niet nodig, maar mocht je toch meer willen leren over het herkennen van stresssignalen en omgaan met stress, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Wil je een andere training volgen? Bekijk ons overzicht.

Direct aan de slag?

Vul je e-mailadres in en download direct de brochure van de training.

    Lindenhaeghe gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt, kun je door Lindenhaeghe benaderd worden. Meer informatie lees je in onze voorwaarden. Afmelden kan in elke mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.